Poolse literatuur

Website opgericht en beheerd door Stichting Literatura

Win ‘De pop’, een meesterwerk uit de Europese literatuur (5 ***** in NRC)!

pop

De net verschenen roman ‘De Pop’ (vertaling: Karol Lesman) is geschreven door Bolesław Prus, Poolse schrijver en journalist. ‘Bolesław Prus’ was echter niet zijn echte naam maar een pseudoniem. Hoe heette Bolesław Prus in het echt? Als jij het weet (of een beetje kan google’en…), stuur het antwoord tot en met vrijdag 24 juli naar info@literatura.nl met je antwoord als onderwerp van je email. Vergeet niet om je adresgegevens in het bericht te plaatsen. Onder deelnemers die het correcte antwoord mailen, verloten wij een exemplaar van ‘De Pop’.

De wedstrijd wordt georganiseerd door Stichting Literatura en uitgeverij Atlas Contact. De naam van de winnaar wordt op 25 juli op dewebsite poolseliteratuur.nl bekendgemaakt. De winnaar wordt ook via mail op de hoogte gesteld.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op juli 9, 2015 door in Uncategorized en getagd als , , , , .
%d bloggers liken dit: