Poolse literatuur

Website opgericht en beheerd door Stichting Literatura

citybooks: vertel me een verhaal

Web

Wij werken samen met citybooks, het project van het Vlaams-Nederlands HuisDE BUREN. Op onze site vindt u citybooks verhalen over Lublin geschreven door Arnon Grunberg, Mauro Pawlowski, Maud Vanhauwaert, Andrzej Stasiuk,  Witold Szabłowski,

Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren neemt je mee op reis door Europa. Samen met Europese partners nodigt deBuren kunstenaars uit om te resideren in interessante maar niet voor de hand liggende steden. Vijf auteurs gaan in residentie en verwerken hun ervaring in een citybook: een kortverhaal, een essay of een reeks gedichten. Ook wordt elke stad in 24 foto’s en 24 City One Minute-filmpjes geportretteerd.

deBuren logo RGB

Via de kortverhalen, gedichten, essays, foto’s en video’s van ondertussen al meer dan 100 internationale schrijvers en kunstenaars maak je kennis met interessante steden en kun je reizen zonder je te verplaatsen. De citybooks zijn de opvolgers van de Radioboeken van deBuren. Die werden ondertussen al meer dan 2 miljoen keer gedownload!

deBuren publiceert alle citybooks als gratis te downloaden audioboek (podcast) van een half uur en als e-book en webtekst van zo’n 4.000 woorden in het Nederlands, Engels en Frans én in de lokale taal van de steden. Samen met 24 foto’s en 24 filmpjes levert dit unieke stadsportretten op.

De citybooks zijn ook via iTunes beschikbaar. Abonneer je gratis op het citybooks kanaal en je ontvangt automatisch alle nieuwe audioboeken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op juni 23, 2014 door in Partners & projecten en getagd als , , , , , .
%d bloggers liken dit: